Az elmúlt egy hónap nagy hatással volt rám. Úgy érzem egy új, tágasabb világ nyílt meg számomra. Sok minden, amit eddig is éreztem, most bizonyosságot kapott. Egyre világosabban látom a fényt magamban, amit régóta kerestem már. 🙏

Csodás időszakot élhetünk meg most itt a Földön. A gyorsuló világ és az online tér olyan lehetőséget rejt, amire eddig nem volt lehetőség. Sokkal gyorsabban tudsz új dolgokat tanulni, fejlődni, tapasztalni. És ez által tisztítani, feldolgozni a múltadat. Igen a múltadat. Ezt az életedet születésed óta, a magzati hónapokat, előző életeket... Rengetek dolog van bennünk rejtve, amik csak gyűlnek és akadályozzák, hogy azt éld, aki valójában vagy.

Érzelmek, téves hitrendszerek a tudatalattiban megbénítják életünket. Ha azt mondod neked így jó, te nem nézel hátra csak előre, akkor becsapod magad. Elbújsz és menekülsz. A tér és idő csalafinta látszat. Nincs múlt és jövő. Minden itt létezik most is benned, ebben a pillanatban.

A falak amiket magunk köré húzunk csak látszat védelmet nyújtanak. Azt hiszed így majd jól leszel, ha nem foglalkozol a régi traumáiddal. De arra nem gondolsz, hogy a testedben minden, de tényleg minden megmarad. A tested, a sejtjeid emlékeznek. Akkor is ha te nem akarsz, nem mersz. A betegségek, fájdalmak ezért jönnek!!! Nem bántani akarnak, hanem segíteni, felébreszteni, hogy itt az idő! Dolgozz magadon. Nézz szembe magaddal.

Ez egy véget nem érő munka. De megéri. Csak így kerülhetsz közel magadhoz. Így találhatod meg magadban a fényt, amit örzöl és ami bizony okkal és céllal van itt. Most.

Születés és halál fontos dolgok. Ne pazarolj el egy napot sem. Az idő, mint egy nyíl gyorsan repül és nem vár senkire. Légy tudatos és ne tétlenkedj. (Zen mondás) Szeretettel, Szilvi 🙏😊💜