Jóga, meditáció
Ashtanga, ashtanga inspirálta flow, yin és resztoratív jóga
Kineziológia tanácsadás
A tested tud mindent! Neked csak újra meg kell tanulnod megérteni a jelzéseit. A kineziológia, olyan mint egy tolmács - segít a fordításban...
ThetaHealing®
Segít felismerni és megváltoztazni a tudatalatt működő negatív hitrendszereidet és kondicionált mintáidat. Így segít megismerni a valódi Éned!

Kondor Szilvi vagyok - önismereti úton járó anyuka; szívvel, lélekkel jóga gyakorló; néha filozófikus hangulatú blogíró; vagy csak egy ember, akit érdekel a másik ember. 

Hiszem, hogy mindenki élete lehet nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és könnyedebb. Ebben próbálok segíteni neked csoportos és magán jóga óráimon, tanácsadásaimon.

2008-ban kezdtem el rendszeresen jógázni. Azóta nem csak az asana gyakorlás vált mindennapjaim részévé, hanem a befeléfigyelés, meditáció is. 2017-ben lépett be életembe a kineziológia. Általa sok régi beidegződést, blokkot sikerült feloldanom, átírnom. Ekkor született meg fejemben a yoga & balance név is. Jóga és egyensúly, hisz egy kineziológia tanácsadás során pont a testi, lelki, szellemi egyensúlyt szeretnénk helyreállítani. Nekem ebben nagyon sokat segített a ThetaHealing is, ami megismertetett a kvantum szemlélettel és újabb lehetőséget adott a fejlődésre.

Hiszem, hogy minden betegség, probléma jelzés értékű és, hogy azért jön életünkbe, hogy elősegítse fejlődésünket, segítse felébredésünket.

Ismerj meg!

Aktuális órarend

Események

Jelenleg nincs aktuális bejegyzés.