Jóga, meditáció
Ashtanga, ashtanga inspirálta flow, yin és resztoratív jóga
Kineziológia tanácsadás
A tested tud mindent! Neked csak újra meg kell tanulnod megérteni a jelzéseit. A kineziológia, olyan mint egy tolmács - segít a fordításban...
ThetaHealing®
Segít felismerni és megváltoztazni a tudatalatt működő negatív hitrendszereidet és kondicionált mintáidat. Így segít megismerni a valódi Éned!

Kondor Szilvi vagyok - önismereti úton járó anyuka; szívvel, lélekkel jóga gyakorló; néha filozófikus hangulatú blogíró; vagy csak egy ember, akit érdekel a másik ember. 

Hiszem, hogy mindenki élete lehet nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és könnyedebb. Ebben próbálok segíteni neked csoportos és magán jóga óráimon, tanácsadásaimon.

2008-ban kezdtem el rendszeresen jógázni. Azóta nem csak az asana gyakorlás vált mindennapjaim részévé, hanem a befeléfigyelés, meditáció is. 2017-ben lépett be életembe a kineziológia. Általa sok régi beidegződést, blokkot sikerült feloldanom, átírnom. Ekkor született meg fejemben a yoga & balance név is. Jóga és egyensúly, hisz egy kineziológia tanácsadás során pont a testi, lelki, szellemi egyensúlyt szeretnénk helyreállítani. Nekem ebben nagyon sokat segített a ThetaHealing is, ami megismertetett a kvantum szemlélettel és újabb lehetőséget adott a fejlődésre.

Hiszem, hogy minden betegség, probléma jelzés értékű és, hogy azért jön életünkbe, hogy elősegítse fejlődésünket, segítse felébredésünket.

Ismerj meg!

Aktuális órarend

Események

Jóga és Elcsendesedés a Sopronbánfalvi Kolostorban

Időpont: 2023. október 8. 8:30 - 17:00

Szeretettel várlak titeket újra a Sopronbánfalvi Kolostorban egy jóga napra. 
Egy gyönyörű hely, ahol kikapcsolhatsz és feltöltődhetsz 🙏.

Mi vár rád? 
8.30-11.00: légzés és jóga gyakorlás
11.00-13.00: brunch (gluténmentes, vegán is lehetséges)
13.00-15.00: előadás, meditáció
15.00-15.30: szünet
15.30- max 17.00: resztoratív / yin jóga

Életszépítő - Holisztikus egészség tanfolyam

Időpont: 2023. október 20. - 2024. március 22.

Ezen a 8 alkalmas kurzuson egy olyan holisztikus szemlélettel ismerkedhedsz meg, ahol integráljuk a testi és szellemi működéseinket. 
Ez nem (csak) egy jóga tanfolyam!

Test - lélek - szellem. A mai világban már nem lehet őket különválasztani. Nem tudsz úgy gyógyulni, hogy csak az egyik vagy a másik részre koncentrálsz. Mindhárom oldallal kell foglalkozni ahhoz, hogy helyre álljon az EGÉSZ-ségünk. Ezt élem és tapasztalom nap, mint nap.