Testünk mindenre emlékszik, amit fogantatásunk pillanatától kezdve átéltünk. Csak fel kell ismernünk, ha jelez és meg kell értenünk, hogy mit üzen. A kineziológia egy egyszerű és csodálatos eszköz, ami segít ezeket a jelzéseket lefordítani nekünk.

A tanácsadásokon használt módszerek segítenek feloldani az érzelmi stresszt, belső feszültséget, egyensúlyba hozzák a testet, lelket, szellemet és segítenek beindítani öngyógyító folyamatainkat. Tudatosítják számunkra blokkjainkat, segítenek felismerni tudatalatti mozgatórugóinkat és finom módszerekkel segítik elindítani a változást. A testünk egy csoda, de meg kell adnunk neki a lehetőséget, hogy meg tudja gyógyítani magát.

be balanced: hozd magad egyensúlyba

 

KINEZIOLÓGIA TANÁCSADÁS

Tanácsadásaim során alkalmazom a touch for health, brain gym és hyperton-x kineziológia eszközeit, kiegészítve jóga, légző gyakorlatok és meditáció elemeivel.

Mindig az adott pillanat dönti el, hogy aznap mivel dolgozunk. Néha finom érintéssel hozom egyensúlyba az energia rendszered, néha egyes pontok erősebb nyomásával, nyújtásával közvetlenül a fizikai testet kezelem, máskor pedig beszélgetéssel, megerősítésekkel dolgozva az elmében zajló programokat, régi beidegződéseket próbáljuk átírni.

Kulcsot adok a kezedbe, de az ajtót neked kell kinyitnod, neked kell átlépned rajta.

Szívesen támogatlak utadon, ha...

 • úgy érzed túl sok a stressz, belső feszültség, szorongás az életben 
 • félelmeid vannak (akár bizonyos dolgoktól, akár csak úgy általában)
 • támogatásra van szükséged önismereti utadon - ki vagyok?
 • elakadtál az életedben - mit akarok? mik a céljaim?
 • nehezen megy a tanulás, nehezen bírkózól meg az iskolai elvárásokkal
 • babát szeretnél vagy már pocaklakód van
 • tudatosabban szeretnél jelen lenni az életedben - mindfulness
 • folyton energiahiányosnak, fáradtnak érzed magad
 • épp nehéz időszakon mész át (munkahelyváltás, hirtelen változások, válás, haláleset, kisgyermekeid vannak...)
 • konfliktusaid vannak magaddal vagy másokkal (család, barátok, kollégák)

Gyere el, ha megszólítottalak, ha érzed, hogy itt az idő változtatni, ha mindennapjaidat könnyedebben, kiegyensúlyozottabban, nyugodtabban szeretnéd élni!

 

R.E.S.E.T - ENERGETIKAI ÁLLKAPOCSÍZÜLET LAZÍTÁS (Philipp Rafferty)

Lágy érintések által harmonizáljuk az állkapocsízületet és az állkapocs izmait. Kioldjuk a feszültséget, hogy a természetes egyensúly újra helyreállhasson.

A R.E.S.E.T egy finom, fájdalom mentes módszer, amit Philipp Rafferty fejlesztett ki saját tapasztalataiból a kineziológia, cranio szakrális terápia és energiagyógyászat területén. Különböző reflexpontok és izmok stimulálása által ellazul és harmonizálódik az állkapocsízület (Temporo-mandibuláris izület). 

Az állkapocsízület hatással van az egész testre, különösen a csontvázra, az izmokra, a szalagokra illetve a meridián és idegrendszerre is. Az állkapocsízület feszülése felboríthatja az egész test energiaegyensúlyát és a test különböző pontjain okozhat fájdalmakat. Hátrányosan befolyásolja a mozgásrendszert és a belső szervek működését. A R.E.S.E.T kezelés pozitív hatással van az anyagcserére és javítja a víz hasznosíthatóságát a szervezetben. A hát és a nyak ellazul, a feszültség a fejben oldódik, a melléküregek kitisztulnak, az emésztés rendeződik és az alvás minősége javul.

A következő szimptómák hozhatók a leggyakrabban kapcsolatba az állkapocsízülettel: állkapocszörejek

 • fogcsikorgatás
 • rágási nehézségek
 • melléküregek problémái
 • a fogak folyamatos összeszorítása
 • képtelen a száját nagyra nyitni
 • feszülések a fej, váll, hát és nyak területein
 • fejfájás, migrén
 • Tinnitus, nyomás a fülben, fülfájás és hallászavarok
 • krónikus fáradság és alvászavarok
 • tanulási és koncentrációs nehézségek
 • fogászati beavatkozások után kiegészítő kezelés

Egy R.E.S.E.T kezelés kényelmes ruhában, legtöbbször háton fekve történik, de egyéni kérésre ülve is lehetséges. Mivel a kezelés nagyon ellazító, ezért fekve jobban érezhető a pihentető hatása. A balance elő és utó beszélgetéssel kb. 60 perc. Legalább 2 kezelés szükséges, a második időpont egy hét elteltével történik.  

 

HYPERTON-X - A Mahony módszer

A Hyperton-X (HT-X), Frank Mahony által kidolgozott kineziológiai módszer, a stressz csökkentésére, a "test-szellem integrációjára" és a test feszültségmentesítésére.

Ha egy izom hyperton állapotba kerül hatással van az egész test működésére. Egyrészt zavart okoz a központi idegrendszerben, nehezíti a beáramló információk egyidejű feldolgozását, másrészt a kulcsizmok feszülése befolyásolja a cerebrospinális folyadék keringését és a hormonháztartást is. Növeli a stresszt, a szellemi, testi diszharmóniát és a test saját funkcióit is blokkolja.

A HT-X munka lényege a megfeszült izom, szövet beazonosítása, majd ellazítása és így a zavar feloldása. A módszer megszünteti a hypertón (túlfeszült, görcsös) állapotokat a testben. Erre utal a név is: hyperton-x (ex), feszültség - ki!

"Keep it simple and be yourself!" (Frank Mahony)

A módszer felhasználási területei sokrétűek:

- tanulási nehézségek az iskolában (audió-vizuális érzékelés, koncentrálás, olvasási és írási nehézségek, átlagalatti számolási képesség)

- segíti a könnyebb előrelépést a hétköznapokban, a nehézségeivel együtt ("tanulási folyamatok")

- növeli a testi és a szellemi teljesítőképességet (munka, sport...)

- fájdalmak és sérülések, motorikus koordinációs zavarok

- túlzott ingerlékenység

- stressz csökkentés

- gyors fáradékonyság olvasásnál, gyaloglásnál vagy futásnál

- alacsony önértékelés

- szín és élelmiszer érzékenység

- állkapocs ízületi gondok

- hormonális zavarok

Az élet minden területére pozitívan és bármely életkorban jótékonyan hat!

A módszer hamar meggyőz az egyszerűségével; azzal, hogy minden embert egyedinek tekint és azzal, hogy az eredmény egyből érezhető a testi,- szellemi szinten.

További információ: Hyperton-X – A Mahony módszer (Az egyik legrégebben elismert kineziológia irányzat bemutatkozik) | Kondor Szilvia (yogabalance.hu)

Hyperton-X tanfolyamok. Hyperton-X Tanfolyamok | Kondor Szilvia (yogabalance.hu)

 

METAMORF MASSZÁZS

A metamorf masszázs egy lélekblokk oldó technika, amely 3 létsíkot is érinthet. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult blokkokat, traumákat.

Az alkalmazás során a kezelt személy mély, megváltozott tudatállapotba kerül, mely élmény szinten a magzati korba viszi őt vissza. Ebben a megváltozott tudatállapotban az érintések hatására elinduló energia, utat nyit a problémák múltbéli eseményeihez, melyek feldolgozódnak, megszűnnek nyomasztó teherként tovább létezni. A test öngyógyító folyamatai beindulnak.

A szerveink reflex pontjai testünk több részén is megtalálhatóak, így a lábon, a kézen és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg, ezeken a területeken. 

A módszer gyengéd, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és időseken is.

Használata mindenki számára biztonságos, mellékhatása nincs, más kezelési módokat hatékonyan kiegészít.

 

* Kérlek vedd figyelembe: a tanácsadásokon egészséges embereket tudok fogadni és támogatni. A kezelések semmi esetben sem helyettesítik az orvost és egyéb terápiás kezeléseket.