Úgy érzed jó lenne kiszakadni a hétköznapokból? Régóta szerettél volna már jógatáborokban résztvenni vagy esetleg elvonulni, de nincs időd, lehetőséged, hogy több napra elmenjél? Szívesen töltenél egy teljes napot jógával és relaxációval, hogy figyelmedet kicsit magadra, befelé figyelésre, önismeretre tudd fordítani?

A Sopronbánfalvi Kolostorban egy csodaszép, nyugodt környezetben töltődhetsz fel. A szünetekben kihasználhatod a kolostor parkja vagy a környező erdő adta lehetőségeket, hogy élvezd a természetet, megérkezz a jelenbe.

A közös napot 8 órakor kezdjük, hogy a reggel nyugalmát ki tudjuk egy kicsit használni még. Ha úgy érzed 11ig nem bírod ki evés nélkül (én sem), akkor nyugodtan egyél egy könnyebb reggelit mielött eljössz.

Mi vár rád?

- reggel közös elcsendesedés, majd egy dinamikus jóga óra (követhető óravezetés, tudatos mozdulatok, próbáljuk bevezetni a gyakorlásba a légzést, bandhákat, drishtit) 

- közös vegetáriánus brunch a kolostor éttermében (vegán és gluténmentes ételek is 

- mindfulness meditáció (tudatos jelenlét)  

- resztoratív / yin jóga         

- hangtálas relaxáció (Horváth Zsuzsanna, ZenGet)                                         

Esetleges változás jógát fenntartjuk.

A teljes program ára augusztus 17-ig 12.000 Ft, utána 16.000 Ft. Az ár tartalmazza a közös brunchot is.

Helyszín: Sopronbánfalvi Kolostor, Kolostorhegy utca 1

Dátum: 2021.02.20, szombat 08.00 - kb. 17.00                               

A létszám limitált, helyet biztosítani magadnak a teljes összeg befizetésével tudsz. (December 15-ig térítésmentesen lemondható a program. Január 15ig az ár 50%át tudom visszaadni, utána sajnos nem tudom visszafizetni a befizetett összeget, de jöhet más helyetted.)

Matracot tudok biztosítani, abban az esetben, ha nincs sajátod. Ezt kérlek jelentkezéskor jelezd.

Ha van már kis jógás tapasztalatod és úgy érzed ez a program neked szól, szívesen velünk tartanál, akkor jelentkezz nálam privát üzenetben.

Messenger: Yoga & balance (Kondor Szilvia) / Telefon: 0630/3580908

Nagyon sok szeretettel várlak, hogy együtt lélegezzünk, nevessünk, tapasztaljunk! Kondor Szilvi