Ezen a 8 alkalmas kurzuson egy olyan holisztikus szemlélettel ismerkedhedsz meg, ahol integráljuk a testi és szellemi működéseinket.

Test - lélek - szellem. A mai világban már nem lehet őket különválasztani. Nem tudsz úgy gyógyulni, hogy csak az egyik vagy a másik részre koncentrálsz. Mindhárom oldallal kell foglalkozni ahhoz, hogy helyre álljon az EGÉSZ-ségünk. Ezt élem és tapasztalom nap, mint nap.

A holisztikus egészség workshop sorozat témái:
- jóga és jóga filozófia
- egészséges étkezés, életmód
- az emberi tudat működése
- tudatosság fejlesztése a hétköznapokban
- hitrendszerek, karma
- ego
- alaptörvények
- rezgés szintek (elme, lélek, test)
- érzelmek, érzelmi blokk oldás (csoportos kineziológia)
- forrásemlék tisztítás
- relaxáció, meditáció

Egy tanfolyam, ami átalakítja a nézőpontod, elindít a változás útján és segít bekapcsolni tested gyógyító folyamatait.

15 év tanulmányait és személyes tapasztalásait adom tovább nektek ezen a 8 alkalmon. 
Tanultam energiagyógyászatot, jóga és meditáció oktatást, kineziológiát, thetahealinget, természetgyógyászatot, fitoterápiát és legújabb szerelmem mindezek mellett most az asztrozófia. 
Az élet engem is folyamatosan tanít és fejlődésre sarkall. Alázattal és türelemmel próbálom járni ezt a csodás utat. 
Ha olvasnál rólam többet, a honlapomon megteheted:
www.yogabalance.hu/rolam

Időpontok:
1: 2024.10.18 péntek, 16.00 - 19.00
2: 2024.11.08, péntek 16.00- 19.00
3: 2024.12.06, péntek 16.00 - 19.00
4-5: 2025.01.11, szombat 09.00 - 17.00
6: 2024.01.31, péntek 16.00-19.00
7: 2024.02.28 péntek 16.00-19.00
8: 2024.03.21, péntek 16.00-19.00

Minden alkalommal lesz rövidebb jóga gyakorlás. Majd a témától függően elméleti és egyéb gyakorlati feladatok. Kényelmes öltözékben gyere!

A tanfolyam célja, hogy olyan tudást adjon neked, amivel életed irányítását a kezedbe tudod venni. Ráébredj belső erődre, észrevedd saját fejlődésedet akadályozó mintáidat és felfedezd azt az autentikust ÉN-t, aki benned él hosszú életek óta.

A csoport majdnem fél évig fog együtt dolgozni, egymást segíteni és támogatni. Ez idő alatt sok új szokást lehet az életünkben elültetni, amiket utána már könnyedén fogsz tudni alkalmazni a hétköznapjaidban.

Gyere: ha megszólított, ha hívást érzel, ha változtatnál az életeden, ha dolgoznál magadon, ha emelnéd a rezgésed...

A maximális létszám 8 fő!
A tanfolyam ára: 440 Euro 
(Részletfizetés lehetséges, megbeszéljük ;) ).
Ismétlők fél áron csatlakozhatnak.
A csoport résztvevői a tanfolyam ideje alatt 10% kedvezményt kapnak az egyéni kineziológia tanácsadásokra.

Cím: Sopron, Vepperdi utca 23

Jelentkezni messengeren, emailen (szilvijoga@gmail.com) vagy telefonon (0630/3580908 vagy +4369911333297)

Kiknek ajánlom:
Ha már jógázol egy ideje és szeretnél továbblépni a testi gyakorláson túl.
Ha érdekel a spiritualitás, egészséges életmód, de nem tudod hogyan kezd el a változást.
Ha már egy ideje jársz kineziológushoz vagy más segítőkhöz és úgy érzed kell még valami ahhoz, hogy valóban beinduljon a változás.
Ha érdekel a téma és szívesen hallanál, tanulnál róla többet.

Kérem csak az jelentkezzen, aki valóban minden alkalommal részt tud venni és valóban szeretne tanulni, változni, fejlődni!

Szeretettel várlak!
Szilvi

Ezt mondták az Életszépítőről:

"Szilvi segítségével megtanultam ráirányítani a figyelmemet saját reakcióimra. A tudatos jelenlét olyan mintha kívülről figyelnéd magadat, ezáltal hagymahéjszerűen le tudod hámozni magadról a téged nem tápláló/negatív viselkedésmintáidat. Így a rossz érzésekkel (düh, szorongás, félelem) töltött idő csökken, idővel akár el is tűnhet. Napjaidnak nagy részét átveszik a pozitív érzelmek: kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá, önfeledtebbé válsz. Az öröm pedig idővel még tovább fokozódik, hiszen környezeted észrevétlenül átveszi tőled ezt az energiát. Köszönjük Neked Szilvi ezt az életre szóló tanítást🙏🏼😘" Lívia

"Magammal foglalkozni nem olyan könnyű dolog, mint amilyennek tűnt, amikor elhatároztam. A szemléletmódban, a gyakorlati megvalósításban többféle utat és módszert mutatott nekem az Életszépítő tanfolyam. Hiteles kézből, lelkiismeretes felkészültséggel, mosolygós biztatással minden alkalommal előbbre léphettem ezen az úton. Szívem szerint hetente mentem volna. Megszerettem a hely szellemét, a szellemiséget, melyet Szilvi képviselt és közvetített, és a társaimat is, akik ezt az utat választották az önismerethez. Cselekednünk azonban magunknak kell. Döntéseket hozni számomra könnyebb lesz ezentúl. A környezetem is érzékeli a változásomat, mert békességet tudok sugározni feléjük és azt is kapom vissza. Megtanultam, hogy mindig nekem kell meghozni a döntést. Hálás vagyok, hogy része lehettem ennek a csoportnak. Köszönöm." Irén

"Örülök, hogy félre tettem hezitálásom,félelmeim és jelentkeztem Szilvi tanfolyamára. Ahol megismerhettem új embereket, szemléletmódokat, gyakorlatokat,melyek segítségével jobban ráláthatok magamra viselkedésemre, cselekedeteimre, sőt gondolataimra. Segítségükkel, gyakorlással tovább ismerkedhetek, békülhetek magammal. A csoportban szerzett tudással, önreflexióval életünk számos területén sikeresebben küzdhetünk meg a nehézségekkel, kihívásokkal és saját magunkkal 🙂 Utána pedig ha sikerül gyakorlatban beépíteni mindennapi életünkbe, felszabadultabb lélekkel, tudatosabb elmével folytathatjuk utunkat, életünk szepitését. ❤️ " Eszter