Ma reggeli gondolataim...

Ami volt már nem lesz. Lehet, hogy a covidos időszakot is visszasírják sokan majd, mert ennél rosszabb lesz. Bármi lehet, ez a szép benne.

A lényeg, hogy megértsük, az teremtődik meg kinn az anyagi világban, ami bennünk van! Ami az emberek nagy részében benne van. Hisz mi teremtjük az anyagi világot a gondolatainkkal.

A világ egy tükör. Minden esemény, találkozás egy tükör. Neked. Ahogy megélsz egy eseményt, az azt mutatja meg neked, hogy hol tartasz. Mi az ami benned zajlik es mi az, amin meg dolgoznod kellene. Dühös leszel? Akkor bizony ott benned mélyen van elfojtott düh. Valószínű tudat alatt es ezért nem tudod mi a csírája. De az a düh amit érzel most erre akar rámutatni. Ő táplálja benned ezt a régi elfojtott düh energiát. Ő ebből táplálkozik. Ugyanígy a többi negatív érzelem.

Szóval ezekre így kell tekinteni es hálásnak lenni a lehetőségért, hogy "aha" itt is van valami bennem. Na de mi? És itt kezdődik a bátor munka, hogy szépen lassan szembe nézel önmagaddal és az elfojtott érzelmeiddel. Amik mögött sokszor fájó emlékek húzódnak meg.

Ha ezeket kitísztitod idővel máshogy fogod megélni az életed. Hirtelen kevesebb negatív esemény fog veled történni, mert máshogy tekintesz rájuk. Nem kifelé fogsz másokat hibáztatni, hanem magadban keresed az érzelmeid gyökerét.

Igy bármi történik is körülőtted már nem fogod negatívnak érzékelni. Mert te más lettél. Nem a világ. Hanem te. A világ akkor fog változni, ha a legtöbb ember így él. Hisz a kollektív tudatunk teremt. De ehhez az egyén kell. Hogy ő saját életéért felelősséget vállaljon. Ezért vagyunk itt a Földön. Megtapasztalni érzelmeket és ezáltal fejlődni.

Ami az anyagi világban zajlik az igazándiból egy színház. Mi teremtjük a színdarabot és eljátsszuk. Uh nem is kell annyira komolyan venni. Csak az számít, hogy hogy éled meg legbelül!!

Dolgozzatok magatokon es haladjatok a sodrással, akkor szebb lesz a világunk is.