Minden egyes embernek, élőlénynek szüksége lenne rá, hogy elfogadják olyannak amilyen. Ha úgy érzed valakit megváltoztatnál, ha úgy érzed valakiben egy tulajdonság nagyon zavar, kérdezd meg magad. Miért is? 

Minden egyes találkozás, szituáció az életünk folyamán nekünk mutat tükröt. Neked ad lehetőséget arra, hogy felismerd saját korlátaidat, feszültségeidet. Ha valakiben nagyon zavar valami, az azért van, mert benned is benned van. Neked (is) van dolgod vele. 

Ha pl. zavar, hogy valaki mindig késik, nézz magadba. Miért is zavar engem? Lehet, hogy te nem engeded meg magadnak ezt a lazaságot? 

Tele vagyunk gátakkal, hiedelmekkel, önértélelési problémákkal és önszeretet hiányával. De itt a lehetőség, hogy dolgozz magadon. Itt a lehetőség minden nap. Használd ki! 

Ne másokat szidj. Ne másokat próbálj megváltoztatni. Ne menkülj. Indulj el befelé. Keresd magadban a válaszokat. 

Kell hozzá egy nagy adag bátorság persze. Nem mindig könnyű szembe nézni saját korlátainkkal, gyengeségeinkkel, fekete foltjainkkal. De ez az egyetlen út. Az egyetlen út a valódi szabadság felé. Vegyél egy mély levegőt és lassan fújd ki. Most már készen állsz! Tudom. Szeretettel, Szilvi 🙏😊💜  

#breathesmilelove #yogabalance