A ThetaHealing® egy nagyon hatékony módszer arra, hogy a mélyen gyökerező blokkjainkat, negatív meggyőződéseinket, hitrendszereinket a tudatalattiban felismerjük, megváltoztassuk illetve elengedjük. A Vienna Stibal által kidolgozott módszer hatása és ereje a theta agyhullámokban (4-7 Hz) rejlik. Ezen a frekvencián tudnak a manifesztációk és gyógyulások a leggyorsabban és legeredményesebben megteremtődni.

A meggyőződéseink, a tudatalattinkban működő kondicionált minták erősen befolyásolják a hétköznapi életünket, legtöbbször tudattalanul úgy, hogy nem is vesszük észre. Nem csak a viselkedésünkre és a cselekedeteinkre vannak hatással, hanem a kapcsolatainkra másokkal is. Azonosítjuk magunkat ezekkel a hitrendszerekkel és kialakítunk magunknak egy világképet, amit aztán valóságként érzékelünk. Az olyan meggyőződések, mint "Ézt én nem tudom!", "Nem vagyok elég jó!" vagy "Senki sem szeret engem!" az első pillanatban ártalmatlannak tűnnek. Azonban mélyen a tudatalattiban működve, a jövőben folyamatosan tesznek róla, hogy a céljainkat és kívánságainkat ne tudjuk megvalósítani és hogy valódi Önmagunkat ne tudjuk felvállalni. Ezek a minták tudnak később fizikai illetve érzelmi blokkokban, félelmekben és függőségekben manifesztálódni.

A ThetaHealing® segít neked megtalálni valódi ÖnMAGad, segít felismerni, hogy Te magad vagy életed teremtője és gyógyítója illetve segít ráébredni, hogy milyen csodálatos Teremtmény vagy!

A ThetaHealing® módszerében összeolvad a tudomány és a hit. A mai tudományos kutatások (epigenetika, kvantummechanika, sejtbiológia, agykutatás) rég bebizonyitották, hogy a tudatunk teremti a minket körülvevő anyagi világunkat. Minden, amit gondolsz, hiszel vagy mondasz megteremtődik az anyagi világban! Egyrészről felszabadító érzés tudni, hogy Te magad tudod az életedet megváltoztatni és képes vagy magadat meggyógyítani. Másrészről viszont egyértelművé válik, hogy milyen nagy is az egyén felelőssége!

 

Hogyan működik a ThetaHealing®?

Theta állapotban az univerzális forrással kerülsz kapcsolatba. Ebben a tudati állapotban könnyebben fogadsz információkat, amik nem a racionális elmédtől származnak és könnyebben tudsz hozzáférni a tudatalattidban mélyen elraktározott információkhoz is. Így sokszor hamarabb megtalálod a problémád gyökérokát. 

A ThetaHealing® módszerével azonnal ki lehet cserélni a negatív hitrendszereket és meggyőződéseket minden szinten, még a DNS-ben is átalakításokat tud végezni. Beszélgetés közben, közösen keressük meg a téged blokkoló hitrendszereket, amik a problémádhoz vezettek. Ezeket a negatív hitrendszereket energetikailag fel is oldjuk és új pozitív megerősítésekre és érzelmekre cseréljük. A konzultáció alatt végig jelen vagy és te döntöd el, hogy melyik hitrendszereket törölnéd illetve cserélnéd le. Éppen ezért mindig engedélyt kérek tőled, mielőtt valamit megváltoztatnánk.

 Azokat a hitrendszereket keressük, amik legtöbbször mélyen

 • mentális szinten (a tudatalattinkban), 
 • geneteikai szinten (DNS-ben, génekben),
 • történelmi szinten (előző életekben és a kollektív tudatmezőben)
 • lelki szinten 

vannak elásva, jól elbújtatva. Ezek a programok sokszor okozzák betegségeinket ezért, ha tudatosítjuk és megváltoztatjuk őket, minden szinten gyógyulni tudunk. 

A következő esetekben tud a ThetaHealing® eredményes változásokat hozni:

 • félelmek és fóbiák
 • veszteség és szakítás
 • családi konfliktusok, konfliktusok másokkal
 • bizalom hiánya (akár önmagában, akár másokban)
 • önértékelés hiánya
 • személyes illetve szakmai úton továbbfejlődés
 • tudati és spirituális fejlődés

* a felsorolás nem teljes, a témák csak példaértékűek

Megszólított a ThetaHealing®? Nagyon örülök, ha elkísérhetlek erre a felfedező útra!

ThetaHealing konzultációs időpontokat személyesen Eisenstadtban vagy online (Skype, Zoom...) a saját otthonodban is foglalhatsz! (Az energiamező nem helyhez kötött.)