Tegnap mikor megtudtam, hogy bezárnak mindent nagyon erős szomorúság érzés tört rám. Pedig tavaly is élveztük a karanténos időszakot. Hihetetlen, hogy még mindig itt tartunk. Mintha egy évig egy helyben toporogtunk volna.

Ma reggel ülésnél éreztem, hogy nem csak mély szomorúságot érzek, hanem dühös is vagyok és tehetetlennek érzem magam. Még mindig itt tartunk. Még mindig a félelem az úr és még mindig azt hisszük, hogy az oltás a megoldás. Még mindig híreket hallgatunk és még mindig elhisszük, amit mondanak. (Ritkán kerül a közelembe híradó, újság. Tudatosan kerülöm. Nagyon ajánlom neked is!)

Mi lenne, ha a negatív média helyett minden egyes nap az egészséges életmódról, a mozgásról, a természetről, saját bennünk rejlő erőnkről hallanánk!! Hogy fontos a meditáció, a befeléfigyelés. Hogy meg kell újra tanulnunk kikapcsolni és pihenni! Hogy menjünk a természetbe, fák közé, kapcsolódjunk a Földdel és főként vigyázzunk rà! Hogy méregtelenítsünk rendszeresen, hogy kevesebb hùst és több zöldséget együnk. Arról, hogy te magad képes vagy egészséges maradni, egészségessé válni!!! TE MAGad vagy a megoldás, a védekezés.

Ha egy éve elkezdtél egészséges ételeket enni, mozogni, mára erősebb a tested. Ha egy éve elkezdtél naponta meditálni, mára tudatosabb lettél és máshogy érzékeled a folyamatokat a külvilágban. Ha egy éve nem hallgatsz negatív médiát és jársz a természetben sétálni, mára letisztulhattál annyira, hogy meglásd a szépet és a jót magadban és magad körül. Ha egy éve elindulsz egy másik úton, akkor mára félelem nélkül, de biztos, hogy kevesebb félelemmel nézel szembe a következő hetekkel.

Te mit csináltál az elmúlt egy évben? Mennyire változtattál az életeden?

A szomorúság még mindig itt van rajtam. De mint minden érzelem ez is el fog menni, ha átélem és elengedem. Remélem ezekkel a sorokkal ùtjára is bocsájtottam :)

Szeretnélek tàmogatni titeket és segíteni pozítivan, építően megélni a következő heteket. De még nem jött a belső kép, hogy mivel és hogyan pontosan 🙃.

Addig is dolgozzatok magatokon minden szinten, minden nap, minden pillanatban!

Te egyedül vagy a kulcs az egészséges étletedhez ;) Szilvi 🙏😊💜