Az elmùlt 1,5-2 évben újra erősen foglakoztatni kezdett az a kérdés, hogy mi is az amit valóban csinálni szeretnék? Mi van jelen az életemben, ami valóban a szív térből jön és mi jön kivülről? Ki is az az autentikus én ott mélyen bennem?

Valójában a korona vírus egy éve szuper lehetőséget adott, hogy mindezeket kiderítsem. Hisz amikor megállt az élet, kikerültünk a megszokottból, megszakadt a rutin, hirtelen ott volt egy csodás lehetőség, hogy megfigyeljük, mi az amit valóban folytatni akarunk. Mi az ami erőltetett, nehézkes, lehúzó és mi az ami könnyed, jól eső, feltöltő az életünkben.

Az első lock down nekem nagyon szépen rámutatott azokra a dolgaimra, amiket a külvilág miatt vagy elvárások (akár saját magam elvárásai is) miatt csináltam. Azóta elkezdtem ezzel az új tudatossággal szemlélni magam.

A jóga életem része. Tanulom, tanítom. És ezek által rengeteket fejlődtem az elmúlt években. Mondhatnám a jóga segített, hogy elhagyjam a kondicionált utamat. Általa szembesültem félelmekkel és megmutatkoztak egyéb negatív érzelmek is. Tudtam ezekkel dolgozni és így fejlődni!

Viszont egy ideje új utak hívnak. Sokszor újabb, más, nagyobb felelősséget kell vállalni, hogy fejlődhessünk tovább! Januárban egyszer csak azzal a szóval ébredtem, hogy theta. 1 héttel később már az első theta healing alapkurzuson ültem (hasonlóan találtam rá a kineziológiára 4 éve). Nem volt tervezve, de a következő 2 hónapban ezt követte még 3 másik tanfolyam... 🙏.

Ezekkel a sorokkal bíztatlak titeket is, hogy keressétek, kutassátok a belső hangotokat! Csak ez számit 🙏😊💜! Szerettel, Szilvi . . .

Helyed az életben

Sokszor hosszú évek kellenek,
Hogy a belső hangra felfigyelj.
Csendesen, lágyan szólongat,
De figyelmet csak fájdalomra kap.

Bízz benne és engedj neki,
amikor a kijárt útról, kis ösvényekre hív.
Könnyedség és fény, szívből jövő mély vágyak.
Jelzik hol a helyed, ahova csak te állhatsz.

Keress, figyelj, érkezz meg.
Ott megérzed, mi hozott ide téged.
Mi az ami belül mozgat, vezet.
És feltétel nélkül szeret! ❤