Ébredés és böjti időszak

Ébredezik a természet, rügyeznek a bokrok, bújnak elő a zöld növények. Imádom időszak. Minden nap csipegetek ilyenkor a kis rügyekből. Csupa életerő minden egyes kis rügy. 

Minden tavasz egy újabb lehetőség nekünk embereknek is az ébredésre. Ideje leengedni az elhomályosító fátylat a szemünk elől és meglátni önmagunkat és a valódi életet. 

Minden egyes tavasz kezdet, a böjti időszak egy új lehetőség a testünket megtisztítani, méregteleníteni. És egy böjt nem csak a testet, hanem az elmét is tisztítja. Rávilágít függőségeinkre, megmutatja mit nem tudunk elengedni, nélkülözni. Nagyon értékes önismereti napokat tud adni. 

Ha valaki nem érzi a hívast egy 42 napos böjtre, akkor legalább a március 7-i teliholddal tartson 2-3 hét böjti, méregtelenítős hetet! Ilyenkor igenis törjünk ki a komfortzónánkból és együnk másként, egészségesen. Együnk sok sok friss zöldséget, kevesebb húst, kerüljük a cukrot és minden mű kaját. Aki valóban gyógyulni akar, kerülje a glutént, tej termékeket és a tojást is. A bennünk élő vírusok imádnak csemegézni ezekből a termékekből, úgyhogy ha kerüljük, tőlük vonjuk meg a táplálékot.

És ilyenkor jön a kérdés, hogy akkor mit együnk? Itt is az egyszerűség vezessen. Zöldségek, hüvelyesek, krumpli, rizs vagy más gluténmentes gabona, gyümölcsök, lenmag stb... Nyugodtan használjátok az intervall böjt lehetőségeit is. Ki lehet próbálni, hogy 24 órán keresztül nem esztek semmit. Akkor kapcsolnak igazan turbóra a test öngyógyító folyamatai. Vagy Anthony William délelötti tisztítását, hogy délig vagy akár estig kerülitek a zsírok bevitelét. Ezzel a májadat erősen támogatni tudod, hogy méregtelenítő feladatait elvégezhesse. 

Nyugodtan kísérletezettek, próbálgassátok magatokat és legyetek figyelmesek, tudatosak. Mindenhol ahol felbukkan a félelem, egy lehetőség a mély tisztulásra ;) 

Kellemes ébredést és tisztulást kívánok mindenkinek!