Kezdő Ashtanga tanfolyam

Időpont: 2020 április 20., 19:00 - 2020 június 8., 20:30

Ashtanga vinyasa jóga lépésről lépésre
#matracrafel 

Itt egy újabb alkalom, hogy még a nyár előtt közelebbről megismerd az ashtanga vinyasa jógát. A tanfolyam célja, hogy utána a vezetett órákon jól kiismerd magad és tudd követni bárhol az ashtanga órákat. :) Szuper lehetőség arra is, hogy elkezdj otthon is gyakorolni (akár csak napi 20 percet) ill. hogy a vezetett órákon még jobban magadra tudj figyelni. 

Online jóga

Időpont: 2020 május 30., 12:00 - 23:00

Sziasztok!

Sajnos az aktuális világjárvány miatt én is az online felületre szűkítem a jóga órákat.

A jó hír az, hogy rendszeresen heti 1 alkalommal jelentkezem live stream videókkal. Így tudjuk tartani a kapcsolatot ebben a nehéz időben is. A gyakorlás segít, hogy kapcsolódj önmagaddal, a légzésedddel. Segít lazítani, kikapcsolni egy zsufis otthoni nap után. 

Mi kell a gyakorláshoz? Egy jóga matrac és jó internet csatlakozás. Esetleg jóga tégla (vastag könyv is jó), pokróc.

Jóga és Elcsendesedés - Egy nap a Sopronbánfalvi Kolostorban

Időpont: 2020 október 17.

Úgy érzed jó lenne kiszakadni a hétköznapokból? Régóta szerettél volna már jógatáborokban résztvenni vagy esetleg elvonulni, de nincs időd, lehetőséged, hogy több napra elmenjél? Szívesen töltenél egy teljes napot jógával és relaxációval, hogy figyelmedet kicsit magadra, befelé figyelésre, önismeretre tudd fordítani?

A Sopronbánfalvi Kolostorban egy csodaszép, nyugodt környezetben töltődhetsz fel. A szünetekben kihasználhatod a kolostor parkja vagy a környező erdő adta lehetőségeket, hogy élvezd a természetet, megérkezz a jelenbe.